Parasol Træ - Lavet med Rionet

Parasoltræer lavet med Rionet

Parasoltræer lavet med Rionet

Parasol træ - Lavet med Rionet
Platan Parasoltræ – Lavet med Rionet. Copyright BilligRionet.dk

Er du på udkig efter parasoltræer, så kan det være en meget dyr fornøjelse, da “færdig lavet” parasoltræer koster en mindre formue. En kunde skulle for nylig bruge noget ubehandlet rionet til at lave nogle parasoltræer selv.

Herunder fortæller kunden hvordan han brugte Rionet til opgaven:

Vi ville gerne have 3 stk. parasoltræer i haven, men prisen for færdiglavede opstammet Platan Parasoltræer var dyr – Et 2 meter opstammet Platan parasoltræ, koster omtrent kr. 4.500,- pr. stk.

Vi syntes kr. 4.500,- pr. stk. var lidt i overkanten af hvad vi ville betale, hvorefter vi tog en snak med en lokal gartner. Gartneren kunne skaffe de 2 meter opstammet træer til 750,-. pr. stk. – dog ikke som parasoltræer…

Men hvor svært kan det være at lave dem selv?

Parasol Træ - Lavet med Rionet
Platan Parasoltræ – Lavet med Rionet. Copyright BilligRionet.dk

Vi lavede dem selv med Rionet

Vi researched lidt på nettet, om hvordan vi kunne lave disse bedst muligt selv. Efter lidt tid bestemte vi os for at få lavet dem ved hjælp af ubehandlet Rionet, da det rustne look går ligesom i ét med træet. Vi kontaktede derfor BilligRionet.dk, og fik skåret 3 stk. Rionet i målene 100×80 cm. (10×10 masker) 5mm. (lukket ramme), til en god pris.

Da vi havde fået plantet træerne, da brugte jeg vel 5-10 minutter på hvert træ til at klippe det til, og sætte rionet ned over toppen, samt binde grenene fast, og nu her snart ét år efter, er parasol faconen allerede ved at være på plads. På den måde sparede vi ca. kr. 3.700 pr. træ. Tak til BilligRionet.dk for hurtig levering og god pris.